Wat is de ideale routine van een vrouw?

Lifestyle door vrouw vrouwblog


Voor wie nog steeds denkt dat de favoriete dagbesteding van dames winkelen is, heeft het goed mis. In feite blijkt namelijk dat de ideale routine van een vrouw bestaat uit het romantisch samen zijn met haar partner.

Tijdens een perfecte dag besteden vrouwen hun tijd naast romantiek het liefst aan slapen en de computer. Dit blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Bremen en het technologisch instituut in Georgia onder 900 vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 38 jaar. Aan de ondervraagden werd gevraagd wat ze elke dag zoal doen en wat hun gevoel daarbij is.

De ideale routine

Volgens de Daily Mail begint de ideale routine van een vrouw met 8 uur lang onafgebroken slapen. Daarna volgt 106 minuten intiem zijn met de partner. Ook 98 minuten door brengen achter de computer blijkt erg geliefd en daarna staat het ondernemen van 82 minuten sociale activiteiten op het lijstje.

Verder bestaat de perfecte dag van een vrouw uit 78 minuten relaxen, 68 minuten sporten en 57 minuten praten aan de telefoon. Daarnaast willen dames 75 minuten per dag besteden aan eten, tegenover de bereidingstijd van 56 minuten. Heel verrassend is de uitkomst dat winkelen slechts 56 minuten in beslag neemt tijdens de ideale routine. Minder opvallend is dat werken erg laag scoort, bijna niemand heeft zin om zich daar tijdens het privéleven mee bezig te houden.