Sinterklaascadeaus voor mannen

Relatie door vrouw vrouwblog


Wat je zelf voor Sinterklaas wilt hebben weet je natuurlijk al lang en ook je vriendinnen vormen geen probleem. Maar wat voor Sinterklaascadeaus moet je nu kopen voor mannen? Hier vind je wat ideeën.

Cadeaus voor je partner of voor mannelijke vrienden kunnen een behoorlijke uitdaging zijn. Met Sinterklaas kun je er eigenlijk niet omheen, maar met deze Sinterklaascadeaus voor mannen vind je vast wel een geschikt presentje. Iets kleins voor in zijn schoen, maar ook grotere cadeaus voor tijdens pakjesavond.

Voor in zijn schoen

Sinterklaas is natuurlijk de ideale gelegenheid om je partner eens te verrassen. Leg ’s nachts stiekem een klein cadeautje in zijn schoen, dat hij vindt vlak voordat hij de deur uit gaat. Zorg er wel voor dat hij het ziet, voordat hij onwetend zijn voet in zijn schoen stopt. Een spoor van pepernoten naar zijn schoen kan ook handig zijn om hem te waarschuwen.


Als hij van snoepen houdt kun je kiezen voor een chocoladeletter of iets van marsepein. Geen zoetekauw? Er zijn nog zat andere leuke kleine cadeautjes voor in zijn schoen. Denk bijvoorbeeld aan een setje manchetknopen, of een kleine versie van zijn favoriete geurtje. Als je weet dat man liever een praktisch cadeau heeft, stop dan een paar nieuwe warme sokken of een mooie boxer in zijn schoen. Als je hem echt wil verrassen, kun je ook een nieuw paar schoenen onder de kapstok zetten.

Pakjesavond

Met pakjesavond kun je een wat groter cadeau geven. Dit hoeft niet meteen iets heel duurs te zijn, houdt rekening met de mensen waarmee je Sinterklaas viert. Wil je toch een duurder cadeau geven? Doe dat dan als je weer samen bent en vertel hem dat Sinterklaas nog iets voor hem apart had achtergelaten. Ook hele persoonlijke cadeaus kun je beter wat later geven, zoals een massage.


Presentjes die je wel in de grote zak kan stoppen tijdens het familiefeest zijn bijvoorbeeld geschenkverpakkingen van geuren, mannentijdschriften of een goed boek. Ook cd’s en films doen het altijd heel goed met Sinterklaas. Als je iets wilt kopen met een wat groter budget, kijk dan voor een nieuwe game of een scheerapparaat. Ook kaartjes voor een voetbalwedstrijd of concert zal een man zeker waarderen, mits je hem in het vak van zijn favoriete club zet.