Meedoen aan Meters voor Mama's

Lifestyle door vrouw vrouwblog


Aan het eind van het jaar organiseert 3FM altijd het Glazen Huis. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor oorlogsmoeders. Door mee te doen aan Meters voor Mama’s kun jij ook meehelpen.

Meters voor Mama’s is een initiatief van Zilveren Kruis Achmea, één van de officiële partners van het Glazen Huis. Meters voor Mama’s is een sponsorloop in de vorm van een estafette, waar iedereen aan mee kan doen. Het geld van de opbrengst gaat naar moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog.

De sponsorloop gaat in december langs verschillende steden. De start is op 18 december in Leiden, waarna de estafette naar Haarlem, Zwolle, Enschede, Apeldoorn en Rotterdam gaat. De finish is op 24 december ook weer in Leiden, bij het Glazen Huis. Je kunt niet alleen meelopen in deze estafette, je kunt ook meters afleggen via de Meters voor Mama’s app.

Doe jij ook mee aan de Zilveren Kruis Achmea sponsorloop Meters voor Mama’s om geld in te zamelen voor de 3FM Serious Request? Geef je snel op via de website of de facebookpagina van Meters voor Mama’s.