Manieren om koopjes te vinden

Lifestyle door vrouw vrouwblog


Iets vinden wat je al tijden wilde en dan ook nog eens voor de helft van het geld, welke vrouw wordt daar nou niet vrolijk van? Helaas gebeurd het minder vaak dan we zouden willen. Maar met de volgende manier om koopjes te vinden kun je het zelf een beetje in de hand houden.

Het is natuurlijk niet zo dat je de normale prijs niet kunt betalen, maar waarom zou je de volle pond betalen als het ook voor minder kan? Sommige vrouwen hebben van koopjes jagen zelfs een soort sport gemaakt. Hoe lager de prijs, hoe hoger de voldoening. Om uit te vogelen of dat dit misschien ook iets is voor jou staan hieronder een aantal manieren om koopjes te vinden.

Tweedehands winkels
Sommige mensen denken bij het woord tweedehands misschien aan vieze, oude kleding maar tegenwoordig hoeft dat helemaal niet meer zo te zijn. Je kunt hier juist unieke items op de kop tikken die vaak niet op waarde worden geschat en daardoor veel te laag geprijsd zijn.

Naast tweedehands kleding vindt je in dit soort winkeltjes natuurlijk ook schoenen, tassen en andere accessoires.

Rommelmarkt

Naast tweedehands winkels zijn er natuurlijk ook rommelmarkten waar je gemakkelijk een koopje kunt vinden. Zoals de naam al zegt kom je op een rommelmarkt veel rommel tegen, maar als je goed zoekt vind je er ook genoeg leuke dingen voor een klein prijsje.

Op veel markten kun je ook groente, fruit, kruiden en andere etenswaren vinden voor een veel lagere prijs dan in de winkel.

Kleingeld

Als je op zoek gaat naar een koopje, zorg er dan voor dat je zo min mogelijk groot geld meeneemt. De kans is namelijk groot dat wanneer de verkoper ziet dat je het geld er toch wel voor hebt, hij meer vraagt dan wanneer hij het niet ziet.

Kortingsbonnen

Af en toe hebben sommige winkels een actie waarbij je kortingsbonnen of kortingscode van het internet kunt halen. Wanneer je zo’n bon inlevert, krijg je extra korting op de door jou gekozen producten en wie wil dat nou niet?

Uitverkoop

Aan het begin van het nieuwe seizoen hangt de kleding in de winkels voor de volle prijs. Maar hoe langer je wacht, hoe goedkoper de kleding wordt. Koop daarom niet meteen een nieuwe garderobe, maar wacht tot de uitverkoop begonnen is.

Bij bijna iedere supermarkt zijn er elke week nieuwe producten in de aanbieding. Wacht daarom met de ‘menulijst’ tot je de folders binnen hebt gehad en koop voornamelijk producten die in de aanbieding zijn.

Internet

Op het internet zijn veel sites waarop je voor veel minder geld goede en leuke kleding kunt kopen. Maar als je bijvoorbeeld een nieuwe fiets, televisie of tafel zoekt, vind je die ook vaak op het internet en meestal voor een zacht prijsje. Er zijn zelfs websites waarop mensen spullen gratis aanbieden, mits je het zo snel mogelijk op komt halen!