Vrouw zit vast aan openstaande brug

Nieuws door vrouw vrouwblog

Vrouw zit vast aan openstaande brug
Een 55-jarige vrouw uit de Amerikaanse plaats Fort Lauderdale is op het nippertje aan de dood ontsnapt. De vrouw stond op een brug toen deze openging en kwam hierdoor vast te zitten.

Zaterdag liep een vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is gemaakt, over een spoorbrug in Dania Beach in Fort Lauderdale. Tot haar grote schrik ging de brug open, omdat ze mee de lucht in ging moest de vrouw zich met haar handen en voeten vasthouden om te voorkomen dat ze niet viel. Als ze had losgelaten was ze zo’n 7 meter naar beneden gevallen en op het spoor of in de nog lager gelegen rivier terechtgekomen.

Na ongeveer 20 minuten in doodsangst te hebben gezeten, werd de vrouw gered door de brandweer. Zij haalden haar met een ladder naar beneden. De vrouw raakte niet gewond, meldt NBC Miami. Het is overigens niet duidelijk wat ze op de spoorbrug deed, aangezien deze verboden is voor voetgangers.

Dodelijk ongeluk

In het verleden is een ongeluk op deze brug minder goed afgelopen. In 2010 liepen 2 studenten over de spoorbrug toen deze openging. Eén van de jongens kwam in het water terecht en overleed. De andere jongen kon zich vastgrijpen aan de brug en raakte gewond aan zijn enkel en rug.