Recept voor wraps met kaas

Eten & Drinken door vrouw vrouwblog


Wil je eens wat anders dan gekookte aardappelen met groenten of pasta voor het avondeten? Ga dan aan de slag met dit recept voor wraps met kaas.

Verras je gezin met deze wraps met vier verschillende soorten kaas. Het is een heerlijke variatie voor het eten door de weeks en ook de kinderen zullen het lekker vinden. Bovendien is het ook nog makkelijk en snel te maken. Dit recept voor wraps met kaas zorgt gegarandeerd voor blije gezichten aan tafel.

Ingrediënten voor 4 personen:
4 wraps
2 bosuien
2 teentjes knoflook
1 zakje geraspte kaas
1 bakje kruidenkaas
4 plakken cheddar kaas
1 bolletje mozzarella
Melk

Bereidingswijze:
Je begint met het persen van de 2 teentjes knoflook, die je vervolgens in een kom doet. Snijdt de bosui in kleine stukjes en roer deze door de geperste knoflook. Dan snijdt je de bol mozzarella in kleine stukjes en meng je deze samen met de kruidenkaas en de geraspte kaas met de knoflook en bosui.

Dit mengsel breng je op smaak met wat peper en zout. Om het mengsel wat romiger te maken voeg je een scheutje melk toe en roer je het geheel door elkaar. Leg de wraps op een bord en doe op elke wrap een beetje van het kaasmengsel. Je kunt de hoeveelheid zelf bepalen, het is maar wat je zelf lekker vindt! Ter variatie kun je bij het mengsel nog wat sla en andere groenten voegen.

Vervolgens leg je een plakje cheddar kaas op het mengsel en rol je de wrap dicht. Tot slot wikkel je de kaaswraps in aluminiumfolie en laat je de wraps 25 minuten opwarmen in de oven. De wraps met kaas zijn het lekkers als je ze warm serveert, omdat de kaas dan heerlijk gesmolten is.