Nederlanders hebben 1 keer seks per week

Relatie door vrouw vrouwblog

Nederlanders hebben 1 keer seks per week
Elke dag seks is iets waar veel mannen en stiekem ook vrouwen van dromen. Toch hebben Nederlanders gemiddeld maar 1 keer seks per week.

Uit onderzoek van C-date, onder 8.239 personen uit 13 verschillende landen onder wie 514 Nederlanders, is gebleken dat 40 procent van de Nederlanders gemiddeld 1 maal per week seks heeft. Slechts 5,8 procent van de Nederlanders duikt dagelijks met iemand tussen de lakens. Wij nemen dan ook op de dagelijkse seks ranglijst de 12de positie in beslag. Brazilië staat met 22 procent bovenaan en Duitsland is met 5 procent de hekkensluiter.

Verder geeft 20 procent van de Nederlanders aan al langer dan een jaar geen seks te hebben gehad. Een groot deel hiervan zijn mensen zonder baan. 27,8 procent van de werkloze mannen en 42,9 procent van de werkloze vrouwen staat al een jaar droog. Daarnaast speelt ook een opleiding een belangrijke rol. Hoger opgeleide Nederlanders schijnen namelijk vaker elke dag seks te hebben dan lager opgeleiden.

Ontevreden over seksleven

Tot slot blijkt ook een groot deel van de Nederlanders niet tevreden te zijn over zijn of haar seksleven. 46 procent van de mannen en 35 procent van de vrouwen vinden dat het beter kan op seksueel gebied.