Moeder steekt dochter neer voor te laat thuiskomen

Familie door vrouw vrouwblog


Een Afghaanse vrouw uit Canada heeft schuld bekend voor het veelvuldig neersteken van haar dochter omdat zij te laat thuis kwam. Zo heeft ze het meisje zonder berouw meerdere keren in haar hoofd en nek gestoken.

De 40-jarige Johra Kaleki viel in 2010 haar toen 19-jarige dochter Bahar Ebrahimi met een keukenmes aan. De moeder stak haar dochter neer, omdat zij voor de tweede keer te laat thuis kwam na een avondje stappen. Volgens Canada National Post beledigde de tiener met haar gedrag het Moslim geloof en konden haar ouders hier niet mee omgaan.

Terwijl de vader rustig met het meisje in de kelder wilde praten, rende haar moeder naar boven om vervolgens met een groot mes onder haar shirt te wachten. Kaleki vroeg haar man of ze even tijd alleen mocht met haar dochter en daarna wilde ze dat het meisje ging liggen, zodat ze haar een rugmassage kon geven. Op het moment dat Bahar op haar buik lag werd ze meerdere malen in haar nek gestoken.

Toen de politie na de afschuwelijke daad arriveerde en de moeder wilde arresteren schreeuwde ze dat zij haar dochter vrede moest geven. Ook maakte ze aan de agenten duidelijk dat zij kon bepalen wat ze deed omdat het haar kind was.

Strafproces

Gelukkig heeft het meisje de ernstige verwondingen van haar moeder overleefd. De sporen van de daad zullen haar altijd bij blijven, zo kampt ze met verschrikkelijke littekens op haar gezicht, schouders en armen. Kaleki is beschuldigd van poging tot moord, zware mishandeling en illegaal gebruik van een wapen. Welke straf de vrouw uiteindelijk krijgt is nog niet bekend omdat haar proces nog bezig is.