Model familie poseert voor grote merken

Familie door vrouw vrouwblog

Model familie poseert voor grote merken
De Britse familie Phillips is het ideale gezinnetje van elke adverteerder. De model familie doet het zelfs zo goed dat ze voor tientallen grote merken hebben geposeerd.

De knappe koppies van de familie Phillips sieren advertenties in kranten, bussen en wachtkamers. Grote bedrijven waaronder Disney, Audi en Mercedes gebruikte het gezin al in hun advertenties. De familie bestaat uit 41-jarige papa Jason, 30-jarige mama Michelle en de kinderen Louis van 14, Luca van 5, Cobie van 3 en de 10 maanden oude Evie.

Dochter Evie is de kers op de taart. Want zij maakt de familie nog perfecter dan ze al waren. Het meisje poseerde dan ook al toen ze nog in de buik van haar moeder zat. Volgens vader Jason ligt zijn gezin zo goed in de markt omdat ze geen bij elkaar geraapte familie zijn. “Chemie tussen modellen zie je altijd terug op de foto en omdat wij geen vreemden van elkaar zijn, is die altijd goed,” vertelt hij aan de Mirror.

5.000 euro per klus

Alex Haddad, de eigenaar van het modellenbureau waar de Phillips staan ingeschreven, is maar al te blij met zijn perfecte familie. “Knappe families die goed kunnen samenwerken zijn goud waard,” zegt hij. En dat blijkt ook uit de cijfers. Want het gezin doet zo’n 8 klussen per maand waarvoor zij 5.000 euro per stuk krijgen.