Man tovert vrouw in bed

Relatie door vrouw vrouwblog


In Saoedi-Arabië heeft de politie een man opgepakt. Deze man zou door middel van toverkunsten regelmatig een vrouw zijn bed in lokken om er vervolgens seks mee te hebben.

Een man uit Saoedi-Arabië zou regelmatig seks hebben met een vrouw die hij via een toverspreuk mee naar huis nam. De politie kwam achter de tovenaarspraktijken van de man door de vrouw voor zijn huis aan te houden.

Magische hartstocht

Toen de man samen met de vrouw het huis wilden verlaten zag hij een politieauto langs rijden. Van schrik rende de man terug het huis in en liet de vrouw buiten staan. De politie hield de vrouw aan die hen vertelde dat ze getrouwd was en niet wist waarom ze steeds bij de man terugkwam. Toen de politie het huis van de mannen binnen vielen vonden ze een talisman die bekend staat om zijn magische hartstocht.

Zodra de politie de betovering bij de vrouw verbrak begon deze hevig te gillen. Toen ze bedaart was vertelde ze dat ze regelmatig met de man naar bed ging terwijl ze geen idee had waarom ze dat deed. De politie geloofde haar omdat ze getrouwd is en kinderen heeft en lieten haar daarom vrij.

Ze zei nooit nee

De tovenaar heeft daarna bekend een spreuk te hebben uitgesproken om de vrouw in bed te krijgen. Hij vertelde dat de spreuk inderdaad werkte omdat de vrouw nooit nee zei wanneer hij haar vroeg mee naar huis te gaan.