Dingen die je niet moet doen als je relatie uit is

Relatie door vrouw vrouwblog


Als je vriend het uitgemaakt heeft, zit je vol met emoties. Daardoor kun je rare dingen gaan doen. Daarom vind je hier dingen die je niet moet doen als je relatie uit is.

Als je relatie net uit is, ben je vaak verdrietig. Soms ben je ook nog eens boos, of voel je je onbegrepen. Door alle emoties kun je soms domme dingen doen. Hieronder staan drie dingen die je in ieder geval niet moet doen als je relatie net uit is.

Blijven bellen

Hij heeft gezegd dat je hem altijd kunt bellen. Dus dat doe je ook. Elke keer als je aan hem denkt, mag je hem bellen. Toch? Nee! Natuurlijk is het goed bedoeld van hem, maar hij helpt je er niet mee. Als je met hem blijft bellen, zullen je gevoelens voor hem blijven en dat is nu juist wat je niet nodig hebt. Om over hem heen te komen, moet je afstand nemen. Als er nog dingen zijn die je echt van hem moet weten, kun je hem bellen.

Liggen je spullen nog bij hem? Vraag hem in een email of hij ze voor je deur wil zetten. Zo hoef je hem niet te zien of te bellen en daarmee voorkom je dat alle emoties weer naar boven komen.

Social media

Pas op dat je niet al je emoties op het internet zet. Facebook, Hyves, Twitter, iedereen weet precies waar je mee zit als je weer iets post over stomme mannen. Plaats geen opmerking die kunnen verwijzen naar je ex-vriend. Mensen denken op die manier dat je nog heel erg met je ex in je hoofd zit. Natuurlijk is dat ook zo, maar je wilt niet overkomen als degene die in de steek gelaten is. Plaats dingen over de leuke dingen die je nu allemaal doet, zodat mensen zien dat je doorgaat met je leven. Daardoor ben je meteen een stuk aantrekkelijker voor nieuwe liefdes.

Make over

Je relatie is over, tijd voor een nieuwe jij. Maar pas op met veranderingen aan je uiterlijk! Die tatoeage met de tekst Freedom is nu misschien toepasselijk, maar je zult er zeker weten spijt van krijgen. Ook het afknippen en verven van je haar is zoiets. Denk even na voordat je naar de kapper gaat. Als je relatie net uit is gaan je emoties soms van het ene naar het andere uiterste. Daardoor doe je sneller dingen waar je later misschien spijt van krijgt.