Cadeaus voor mannen met de Kerst

Relatie door vrouw vrouwblog


Het blijft moeilijk met verjaardagen en feestdagen, een geschikt cadeau voor je man. Natuurlijk weet je wat hij goed kan gebruiken, maar hier vind je cadeaus voor mannen met de Kerst.

Natuurlijk geef je je man het liefst dat overhemd dat je zo leuk vindt. Of een kookboek, zodat hij wat vaker de keuken in gaat. Maar je weet eigenlijk al dat het overhemd achterin de kast beland, samen met het kookboek van vorig jaar. Maar wat wil hij nu echt hebben? Ik ging in Den Haag en Rotterdam de straat op en de winkels in om dit voor je uit te zoeken. Hier lees je welke cadeaus mannen willen met de Kerst.

Iets praktisch

Veel mannen weten zelf ook niet zo goed wat ze willen voor Kerst. Als ze dan toch een antwoord moeten geven, zeggen ze dat ze iets praktisch willen hebben. Lekker vaag, denk je dan, maar eigenlijk willen ze gewoon iets waar ze wat aan hebben. Die boormachine bijvoorbeeld, of een hogedrukreiniger. Nieuwe sokken of boxers doen het ook meestal wel goed, als het tenminste wel exact dezelfde zijn als die hij al heeft.

Gadgets

Bij gadgets denken wij al snel aan ingewikkelde technische dingen, maar bij mannen valt een nieuw scheerapparaat ook gewoon in deze categorie. Een mooi nieuw koffiezetapparaat met verschillende bijzondere functies of een dockingstation voor zijn iPhone zijn ook hele goede opties voor een kerstcadeau.

Parfum

Weet je echt niet wat je moet geven? Een lekker geurtje doet het altijd wel goed. De meest verkochte mannengeuren op dit moment bijvoorbeeld zoals 1 Million van Paco Rabanne en Le Male van Jean Paul Gaultier. Maar als je zeker wilt weten dat hij blij is met je kerstcadeau, geef hem dan de geur die hij altijd op heeft. Mannen willen voor Kerst nu eenmaal iets praktisch en met zijn favoriete geur weet je in ieder geval zeker dat hij het opdoet.

Horloge

Wat vrouwen hebben met sieraden, dat hebben mannen met horloges. De horloges verkopen dan ook goed in deze tijd voor Kerst. Waarschijnlijk heeft je man zijn voorkeur al een paar keer aangegeven, maar anders is het ook verstandig om hem een keer mee te nemen naar een juwelier of een warenhuis. Leid hem toevallig langs de horloges, zodat hij erdoor afgeleid wordt en laat merken welke hij leuk vindt. Zo kun jij de volgende dag precies het horloge ophalen dat je man wil voor Kerst.