Buschauffeur bijt gezicht van vrouw eraf

Nieuws door vrouw vrouwblog


Vorige week beleefde een Chinese vrouw waarschijnlijk het engste moment van haar leven. Ze werd namelijk aangevallen door een buschauffeur die haar gezicht eraf beet.

Volgens de Chinese media heeft een buschauffeur in de stad Wenzhou afgelopen dinsdag een vrouw aangevallen en haar gezicht eraf gebeten. De chauffeur, genaamd Doug, had voor zijn daad tijdens de lunch erg veel gedronken, laat de Malaysia Chronicle weten.

De man rende de weg op en stopte voor een auto die bestuurd werd door Du. Doug klom op de motorkap en begon op de auto te slaan. De vrouw gilde om hulp en besloot het voertuig te verlaten. Toen de buschauffeur dit zag, sprong hij op het slachtoffer en duwde haar op de grond. Hierna begon hij de vrouw in haar gezicht te bijten.

Ooggetuigen lieten weten dat de man compleet de weg kwijt was en dat hij iedereen wegsloeg die de vrouw wilde helpen. Uiteindelijk lukte het de politie om Doug in bedwang te houden en werd hij meegenomen naar het bureau.

Du is na het incident naar het ziekenhuis gebracht. Volgens artsen heeft de vrouw meerdere operaties nodig aan haar neus en lippen om ervoor te zorgen dat haar gezicht er weer normaal uitziet.