Bijzondere trouwlocaties: trouwen op een boerderij

Relatie door vrouw vrouwblog


Natuurlijk moet je trouwdag zo speciaal mogelijk zijn, maar trouwen in een stadhuis is de laatste tijd een beetje gedateerd. Toch zijn er genoeg bijzondere trouwlocaties zoals trouwen op een boerderij.

Een bijzondere trouwlocatie vinden is geen gemakkelijke opgave. Maar door te trouwen op een boerderij wordt je grote dag wel heel bijzonder en romantisch. Daarom staan hieronder een aantal bijzondere locaties waar je kunt trouwen op een boerderij.

Berkel en Roderijs - ’t Manneke

Zalencentrum ’t Manneke ligt in Berkel en Rodenrijs, in de buurt van Rotterdam. De boerderij uit 1876 legt graag de rode loper uit voor de grote dag en verzorgt hapjes en drankjes op maat. Dit loopt van makkelijke borrelhapjes tot een chique diner. Ook helpt ’t Manneke door mee te denken over de muziek en is er zelfs een vleugel beschikbaar. In totaal is er ruimte voor 350 mensen en er zijn 100 parkeerplaatsen.

Eindhoven - Auberge Eeckaerde

Deze herberg stamt uit de 18e eeuw en staat in Eindhoven. De feestlocatie heeft een schitterende tuin met terras zodat je, als het mooi weer is, heerlijk in het zonnetje kan trouwen. Als je geen zin hebt om zelf van alles te regelen kan je de dienst La Casserole Catering en Party Service inschakelen. Zij nemen jou graag het werk uit handen. In Auberge Eeckaerde passen maximaal 200 mensen.

Oudewater - ’t Hof van Hoenkoop

Deze party-boerderij komt uit 1603, maar heeft tijdens het renoveren wel het bijzondere karakter behouden. Omdat de boerderij maar 1 partij per dag organiseert, is er volledige aandacht voor de bruiloft en kunnen er tussen de 40 tot 200 genodigden komen. Over de catering hoef je niet na te denken, want de boerderij wil je hier graag mee helpen. ’t Hof van Hoenkoop ligt in Oudewater, vlakbij Utrecht.

Vught - De Kruishoeve

De Kruishoeve is een hotel in de plaats Vught, nabij Den Bosch. De mooi ingerichte zalen zijn voor kleine en grote groepen. Er zijn grote ramen waardoor je kunt genieten van de bosrijke omgeving. Met mooi weer kan je er zelfs tussen zitten op het buitenterras. De Kruishoeve wil graag met je meedenken over de grote dag, door advies te geven over de taart, zaalindeling en over de auto. Bij de Kruishoeve kan je namelijk een limousine huren.