Betty Barclay collectie zomer 2010

Mode & Beauty door vrouw vrouwblog


De nieuwe collectie van Betty Barclay draait om ontstressen. De stijl van de collectie is fris en vernieuwend met een vrouwelijke uitstraling. De samenstelling van kleuren en vrouwelijke details maken de kleding toegankelijk en makkelijk te combineren.

Betty Barclay wil de zomer levendig beginnen met hun nieuwe collectie, waarbij de heldere kleuren een positieve boodschap moeten uitstralen en de stijl casual en vrouwelijk is. De soepele stoffen, die voorzien zijn van een zachte afwerking, en expressieve structuren vormen de basis van een ontspannen uitstraling. De kleurig geweven ruiten, strepen en fantasierijke prints vormen de blikvangers van de collectie.

Volgens Betty Barclay zijn de belangrijke trends uit de collectie de opgerolde, rechte broeken, lange blouses en korte nette blazers met halve mouwen en strakke tailles. De must-haves uit de collectie zijn de blouses en tunieken, zowel lang of kort, speels of modern en elegant of sportief. Deze laten zich goed combineren met de strakke leggings.

De rokken in de collectie zijn verkrijgbaar in een rechte lijn of A-lijn. En de jurken variëren van rechte tot nauwsluitende modellen met vloeiende  stoffen en opvallende prints. De collectie wordt compleet gemaakt met vestjes van jersey of gehaakte stof en korte of lange jassen.