85 procent vindt brillendragers verleidelijk

Relatie door vrouw vrouwblog


Ben je bang dat je een strenge look krijgt door een bril of dat je er minder aantrekkelijk van wordt? Onzin! Mannen vinden een brildragende vrouw even aantrekkelijk als een vrouw zonder bril. Zowel mannen als vrouwen vinden hun tegenpolen met bril nog net zo aantrekkelijk als zonder.

Vier op de vijf mensen vindt zelfs dat iemand aantrekkelijker wordt door het dragen van een bril. Maar dan moet je niet voor een bril met jampotglazen gaan, maar voor een bril die bij je gezicht past. 85 procent vindt een bril dan ook verleidelijk. Deze resultaten komen uit een onderzoek van Specsavers. Voor het onderzoek werden 500 Nederlanders gevraagd naar hun mening over brildragend Nederland.

Je zou bijna denken dat een bril wordt gebruikt als modeaccessoire, in plaats van beter zicht. Maar het tegendeel is waar. Bijna 1 op de 5 houdt namelijk toch zijn bril op tijdens de seks zodat zij hun partner dan goed kunnen bekijken. 8 op de 10 gaat liever voor comfort en doet het zonder bril, zodat deze tijdens de daad niet in de weg zit.